Thursday, November 23, 2017

Assos cykeltøj: Maksimal komfort til både professionelle og almindelige cyklister

0

assos cykeltøj

Danmark er lidt af en cykelnation. Så er du dansker, er der stor sandsynlighed for, at du ejer en cykel – og at du cykler ret ofte. Måske tager du cyklen til og fra arbejde eller studie, når du skal ned at handle, eller måske endda når du skal længere distancer. Det kan også være at cyklen for dig er en decideret sport: Som spinning eller på landevejen. Assos cykeltøj er for alle, der ønsker maksimal komfort, når de cykler – uanset formål med cyklingen. Men hvorfor bruge penge på cykeltøj? Hvorfor ikke bare cykle i hverdagstøj eller almindeligt sportstøj? Ja, det er der faktisk flere gode grunde til.

 

Den første er vindmodstand. Cykler du i eks. fodboldtøj, så giver det løse design større modstand, når du cykler, fordi vinden kan få fat i trøje, shorts og bukser. Cykeltøj sidder stramt til kroppen, netop for at sikre mindst mulig vindmodstand. Den anden er komfort. Eks. er det muligt at få cykelbukser med seler, så bukserne ikke glider ned når du cykler. Hertil er der også syet en pude ind i bukserne, der hvor man sidder på sadlen. Puden mindsker ømhed og sørger for, at du ikke får slidmærker og sår på inderlår og baller, når du straffer pedalerne.

Med Assos cykeltøj kan du cykle komfortabelt året rundt

En helt åbenlys fordel ved at cykle med cykeltøj når du fx skal på arbejde, er, at det lader din krop ånde. Derfor vil du ikke lugte af sved på samme måde, når du kommer frem, som hvis du havde cyklet i dit almindelige tøj. Du bliver selvfølgelig nødt til at have dit almindelige tøj med, så du kan skifte – hvilket godt kan være lidt træls. Til gengæld slipper du for at lugte af sved resten af dagen! Du skal selvfølgelig huske at vaske dit cykeltøj regelmæssigt, og med vaskemiddel, som er specielt lavet til sportstøj. Gør du det, vil dit Assos cykeltøj ikke bare øge din komfort så længe du cykler. Det vil også hjælpe dig til en friskere følelse, når du står af cyklen!

 

Alle undersøgelser af danskernes cykelvaner viser, at de fleste dropper cyklen om vinteren (november, december, januar og februar). Dette skyldes sandsynligvis, at det er koldt, vådt og mørkt – hvorfor den ellers så fornøjelige cykeltur pludselig er knap så fornøjelig. Tager man for lidt tøj på, bliver man kold – og tager man for meget på, er man gennemblødt af sved når man kommer frem. Men det behøver ikke at være sådan – Assos cykeltøj kommer nemlig i både sommer- vinter- og mellemsæson (forår og efterår) udgaver. Således kan du være helt sikker på, at dit cykeltøj er skræddersyet til det vejr, du kører i.

Hvorfor lige Assos cykeltøj?

Assos er et af verdens bedste mærker inden for cykeltøj. Dette skyldes, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten: Både materialer og arbejdskraft bliver der stillet høje krav til. Således produceres alt deres tøj af specialiseret personale ved deres hovedkontor i Scweiz. Som tidligere nævnt, kan du inden for Assos finde sæsontilpasset cykeltøj – og det gælder både bukser (med og uden seler), huer, t-shirts, trøjer og sokker.

Få styr på de maritime kurser

0
maritime kurser

 

Når man arbejder med mennesker eller materialer indenfor det maritime erhverv er det vigtigt, at en selv og ens medarbejdere har de korrekte kurser, således at sikkerheden kan være i top. Det kræver oplæring og erfaring at færdes til søs og kunne manøvrere rundt med større materialer eller maskiner på havet. Det er i dag lovpligtigt, at medarbejdere i en maritim virksomhed har de korrekte sikkerhedsmæssige maritime kurser, således at eventuelle farer og krisesituationer på havet kan undgås, forebygges og i værste tilfælde tages hånd om, hvis de melder sig.

Der kan ske mange uheld, når man færdes i åben sø, derfor er det vigtigt at en selv og ens medarbejdere har de korrekte maritime kurser, der passer til de arbejdsgange, virksomheden beskæftiger sig med. Man ved aldrig, hvori et eventuelt problem vil opstå, hvorfor man er nødt til at være forberedt på alt fra brand til overlevelse på havet. Når det kommer til det maritime liv er der mange mennesker, der nyder at være til søs og som nærmest er vokset op på søen, men som i krisesituationer vil gå i panik, hvis ikke de har gennemført og bestået de maritime kurser.

Maritime kurser kan være forskellen på liv eller død

Det er sjældent, at der opstår problemer til havs i Danmark, men nogle virksomheder har medarbejdere, der skal være med til at skibe store maskiner eller andet materiel udenfor landets havgrænser, hvor risikoen for uheld og problemer bliver større, da man ikke længere har den tryghed som vores indgrænsede have har herhjemme. Maritime kurser er derfor en vigtig del af oplæringen af sine medarbejdere, da disse vil lære hvad man skal gøre i en given situation samt, hvordan man holder overblikket fokuseret uden at gå i panik, hvis der pludselig udbryder brand ombord eller at skibet kolliderer med undergrunden, klippefremspring, rev eller andre søfartøjer. På søen må man aldrig gå ned på udstyr, da man ikke ved på forhånd, hvad man kan få brug for, de samme gælder naturligvis når det kommer til den lange række af forskellige maritime kurser, der udbydes.

Genopfrisk medarbejdernes maritime kurser

Ofte er det ikke nok kun at gennemgå forskellige maritime kurser og derefter arkivere disse i ens langtidshukommelse. Denne form for kurser bør ligesom førstehjælpskurser genopfriskes som minimum en gang om året, således at man har løsningerne på eventuelle problemer indenfor rækkevidde, når man står i selve situationen og der måske er udbrudt brand ombord. Maritime kurser kan erhverves på ethvert givent tidspunkt man som virksomhed ønsker det, dog er det smartest at gå sammen med en eller flere andre virksomheder, da flere medarbejdere sammen kan skabe større ulykkesscenarier, der kan virke mere realitetstro. Arbejder man f.eks. på en færge, der sejler i dansk farvand er det lovpligtigt at man mindst én gangårligt deltager i det såkaldte ’båd og brand’ kursus, således at alle medarbejderne på færgen kan holde hovedet koldt og hjælpe passagererne, hvis færgen skulle bryde i brand og det bliver nødvendigt med redningsbåde.

Køb brænde til lang tid

0
brænde

Brænde er ikke noget, der bliver brugt særlig meget mere. Det betyder dog slet ikke, at man skal gå på kompromis med pris og kvalitet, når det kommer til stykket. Med en stak brænde kan man holde sig i lang tid. brænde kalk kan man nemlig bruge til en hel del forskellige ting. Det kan alt sammen være forskelligt fra person til person og fra husstand til husstand. Det handler slet ikke om, hvor man bor. Om man bor på landet eller inde i byen, så behøver man slet ikke at holde sig væk fra brænde. Det handler bare om, hvad man vælger at bruge det til.

En af de vigtigste ting man bruger brænde til, det er selvfølgelig til at tænde op i pejsen eller brændeovnen. Det er en meget traditionel ting, som man gør af flere forskellige årsager. Man gør det hovedsageligt for at få varme i huset, men man gør det også til tider bare for hyggens skyld. Hvis man især tænder en helt masse op om vinteren for at holde huset varmt, så kommer man især til at bruge en hel del brænde. Det kræver nemlig en del, hvis huset skal holdes en anelse varmt, hvor det ikke bare kun er fra radiatoren.

Klassisk og alternativt brug af brænde

Når man tænker på brænde, så vil man umiddelbart kun tænke på, at man kan bruge det til at fyre op med. Man skal dog så også lige huske på nok den mest udøvede ting at bruge brænde på siden tidernes morgen. Det er selvfølgelig at bruge det til at lave bål med. Hvis man ikke lige bor i nærheden af en skov eller noget lignende, hvor man kan finde diverse grene og pinde til bålet, så er det simpelthen så nemt, at man bare kan købe en stak med brænde. Så skal der bare tændes op for det og så har man til en super hyggelig bålaften.

Det skaber selvfølgelig glæde for både unge og gamle og er en perfekte ting at gøre, hvis man har nogle venner på besøg og det begynder at blive en anelse køligt en sommeraften. Man kan dog også være en smule opfindsom og bruge sit brænde på noget, der helt sikkert hitter blandt børnene. Hvis man er meget kreativ kan man nemlig lave ansigter på nogle stykker brænde, hvor børnene selv får lov til at klistre det på. Man kan også begynde at snitte i træet og se, hvad man ender ud med, når man er færdig.

Vælg holdbart brænde

At vælge den rigtige slags brænde er også en vigtig del af det hele, da man ikke bare kan gå efter hvad som. Noget træ kan for eksempel være dårligere til at tænde op med end andet, så man skal være sikker på, at man også vælger en slags brænde, som også holder sig ordentligt, når det skal brændes. Hvis man er i tvivl kan man også altid spørge ind til det, der hvor man køber det. Hvis man så er sikker på, hvad man vil have og at det er godt, så kan man sagtens gå ud og købe en stor bunke, så man har nok.

Redaktørens udvalgte

Dagens populære