Har du et Costco-, AAA-, AARP- eller USAA-medlemskab? Rabatkoderne for disse organisationer tilbyder jævnligt gode priser. Det kan være værd at betale deres årlige gebyrer bare for adgang til billige udlejningsbiler. Flyselskabets hyppige flyer-programmer og endda udlejningsfirmaernes egne loyalitetsprogrammer, som alle er gratis at deltage i, kan også score dybe rabatter på udlejningsbiler.

Du finder også lange lister over kuponkoder og virksomhedsrabatter på forskellige tilbudswebsteder og endda nogle gode gemt i almindeligt øje lige på udlejningsfirmaernes egne hjemmesider. Andre pop op på deres sociale medie sider eller e-mail nyhedsbreve. Mellem alle disse muligheder er det ikke umuligt at spare 50 procent eller mere rabat på detailpriser for udlejningsbiler.

Ulempen er, at jagt ned rabatter kan føles som et fuldtidsjob. Når du spørger AutoSlash for et tilbud, bruger vi et system kaldet Coupon ID til automatisk at scanne tusindvis af rabatter og derefter knuse tallene for at finde de allerbedste tilbud under hensyntagen til dine medlemskaber og klubber.

Hvornår er den bedste tid til at bestille din bil? Så snart du kender dine datoer. I modsætning til flybilletter, kan lejebil reservationer normalt annulleres uden straf. Så hvis priserne falder som de ofte gør, er der ingen grund til, at du ikke kan annullere og om bestille til en billigere pris. Den bedste strategi er at bestille så tidligt som muligt, og så fortsæt med at se om priserne går ned.

Biludlejning så kom til os i herning

Igen kan det være en tidssugende opgave at konstant kontrollere lavere satser, så du ikke går glip af en mulighed for at spare penge. Heldigvis er vi glade for at gøre dette for dig uden ekstra omkostninger. Når du bestiller din bil, spørg midtjyskbiludlejning for at spore din reservation. Vi vil fortælle dig, om der er en prisfald.

Tjek både til og fra lufthavnen.

Flyver ind til din destination? En lufthavn leje kan være praktisk, men det kan også være dyrt. Skatter på lufthavnssteder kan skubbe godt forbi 30 procent, og en kort bus eller Uber-tur til et nærliggende udlejningssted kunne reducere din sats i halvdelen. Men priserne på lufthavnen er ikke altid billigere, så det er vigtigt at kontrollere begge dele.

Den hurtigste måde at skifte en billig udlejningsbil til en dyr en er at tilføje unødvendige ekstra muligheder. De fleste udlejningsagenter arbejder på provision, og størstedelen af ​​overskuddet for en udlejningsbilforhandler kommer fra salg af forsikringer og tjenester, som du sandsynligvis ikke har brug for. Så tænk lang og hårdt, før du tjekker kassen på en tjeneste, der kan ende med at koste så meget eller mere end lejen selv.

Spørg AutoSlash for et tilbud på en billig biludlejning hos os i herning

Hvis du ejer en bil og har personlig bilforsikring, dækker det sandsynligvis også lejebiler. Så du behøver sandsynligvis ikke at bruge kr 30 per dag på dækningen fra udlejningsfirmaet. På samme måde skal du kontrollere, hvilken slags dækning dit kreditkortselskab tilbyder til udlejningsbiler. Det er meget sandsynligt, at du allerede er dækket.

Tilhører AAA? (Vi anbefaler kun medlemskab til rabatterne alene.) Medlemskab dækker alt, hvad udlejningsfirmaets dyre vejhjælp gør. Undgå at falde for forvirrende og dyre tankbiler – det er billigere og lige så nemt at få bilen tilbage i fuld.

Din smartphone fungerer som en GPS, så hvorfor bruge kr 15 om dagen til en fra udlejningsbilfirmaet? I stedet for at bruge $ 8 om dagen for satellitradio, skal du spille din egen musik eller downloade TuneIn Radio-appen og få gratis adgang til hundredvis af radiostationer og podcasts.

EFTERLAD ET SVAR