Drømmer du om at bygge et hus, og er du på udkig efter den helt rigtige grund at gøre det på, så er Lille Dalby Bakker ved Byggegrund Hedensted i Østjylland måske svaret på dine ønsker. Her finder du alt det, du kan ønske dig på et sted. Grundene er udstykket, og opførelsen af de nye huse er undervejs. Læs mere om, hvorfor du bør overveje, om din nye adresse måske bør ligge lige her.

Naturen omkring en byggegrund i Hedensted

Fordi det er nyudstykkede grunde, får du alle de fordele, der er ved at have naturen tæt på. Der er fri udsigt over de omkringliggende marker og fri natur, så langt øjet rækker. Selve området er fyldt med smukke naturstier, der ikke bare er skønne at gå, cykle eller løbe på, men som også gør turen til skole eller institution kortere og lettere at følge. Det betyder, at ungerne ikke behøver at krydse store veje eller bevæge sig i tung trafik, hvis de cykler i skole. På samme tid er der med stor sandsynlighed mange kammerater at følges med både til og fra skole.

De lidt større naturoplevelser ligger også indenfor overskuelig afstand idet en placering mellem Vejle og Horsens giver god mulighed for at opleve både strand og havneområder.

Byerne i nærheden af en byggegrund i Hedensted

Hvis du synes, at Lille Dalby Bakker ligger midt ude i ingenting, når du kigger på kortet, så er det en fejl, for selv om selve området ligger i et naturområde udenfor en rigtig bykerne, så er en byggegrund i Hedensted stadig central på den helt rigtige måde. Du ligger som en perle mellem byerne Horsens og Vejle og skal der lidt mere storbyspænding til, så er du ikke mere end;

  • 30 minutter fra Fredericia
  • 40 minutter fra Århus
  • 50 minutter fra Herning.

Så meget mere centralt får du det ikke, hvis du stadig ønsker dig naturskønne omgivelser og grundpriser, der ligger væsentlig under dem, du finder tættere på Århus.

Med de mange byer indenfor ganske kort afstand ligger der også rigtig mange muligheder for job indenfor langt de fleste områder. Det betyder, at du kan købe din grund nu og søge arbejde i området, mens I bygger hus og flytter ind. En byggegrund i Hedensted er altså central på rigtig mange måder.

Byggegrund i Hedensted – en by i byen

Grundet de fantastiske stisystemer i området har du ikke mere end 1500 meter til centrum af Hedensted, hvor du finder både Dagligvare butikker og en række andre spændende muligheder for at shoppe. Men du behøver slet ikke at bevæge dig så langt, for omkring din grund alene ligger der omkring 80 andre grunde med nybyggede huse. Det betyder, at der er rig mulighed for at opbygge et fællesskab og en følelse af byliv i Lille Dalby Bakker.

Der er ganske vist ikke butikker eller spisesteder, men der kan blive sammenhold, fællesskab og venskaber over de nyplantede ligusterhække.

EFTERLAD ET SVAR