Jeg troede aldrig, at jeg ville se ordene “Harvard scholar” og “chokolade” i samme historie, men det gjorde jeg.

Publikationen har for nylig gennemført et interview med Carla Martin, Harvard professor og grundlægger og administrerende direktør for Fine Cacao og Chocolate Institute. Hvad ønsker hun, ifølge stykket? Hun vil have folk at spise bedre chokolade.

Og ikke kun høj kvalitet, Premium chokolade, selvom der er det. Hun nævner New Hampshire-baserede L.A. Burdicks underskrift chokolademus, som hun opdagede takket være en barndoms bedste ven, der arbejdede på chocolatiers Cambridge, Mass., Sted i næsten et årti.

Martin, som lærer et kursus kaldet “Chokoladekultur og fødevarepolitikken”, er også bekymret for etiken bag chokolade, især hvad angår arbejdskraft, politik og menneskerettigheder. Hun sagde chokolade kan tjene som springbræt for at diskutere og løse disse problemer.

“Der er meget glæde i den sanselige oplevelse af chokolade, og den sociale deling af chokolade,” fortalte Martin Boston.com. “Deling i det sammen åbner en dør for at adressere, at der er en anden side af [chokolade], en hvor menneske har lavet disse virkelig foruroligende beslutninger. Dette er en vare, der er præget af ulighed, og hvordan kan beslutninger, vi laver som forbrugere, ændre dette? ”

Hvad skal du vælge af chokolade?

Martin pegede også på Massachusetts-baserede chokoladeproducenter og chokoladefabrikanter, der producerer slik god og socialt ansvarlig, herunder Taza Chocolate, Somerville Chocolate, Gâté Comme des Filles og Formaggio Kitchen.

Dette er en stor historie af et par grunde. For det første handler chokolade kun om universelt elskede, men som Martin foreslår, at opdrage forbrugerne på sin oprindelse og det arbejde, der kræves for at omdanne kakaobønner til deres yndlingsbidrag, er en løbende indsats.

Som medlemmer af chokoladeindustrien forstår vi betydningen af ​​at støtte kakaoproducenter og deres lokalsamfund samtidig med at udbyttet forbedres, men at få den besked til forbrugerne er lige så vanskelig som det er absolut nødvendigt. Husk fervor over chokolades påstået forestående udryddelse tidligere i år? Det er et tegn på, at forbrugeruddannelsen stadig er nødvendig.

For det andet er det vidunderligt at bemærke eksempler på akademiets engagement i fremme af bæredygtig kakao. Som jeg ser det, jo flere eksperter og interessenter, der arbejder for at forbedre kakaoforsyningskæden, desto bedre bliver resultatet.

Chokoladeindustrien er en lækker industri

Og det inkluderer smag. Janet Straub, medstifter og chokoladeproducent for bønneproducent Creo chokolade, siger det bedst. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at chatte med hende tidligere i måneden for en historie om superpremie chokolade, som vises i vores april-udgave.

“Ikke alene smager det rigtig godt, (Creos kunder) har beføjelse til at gøre en forskel,” sagde Straub. “Hvis vi kender de produkter, vi bruger, påvirker verden på en eller anden måde, føler vi os ikke bare bedre, men vores mad smager bedre for os, fordi vi ved, at vi gør en forskel.”

EFTERLAD ET SVAR