Med så mange konkurrenter på internettets efterhånden imponerende scene, så kan det være rigtig svært at få sin hjemmeside og sin webshop til at skille sg ud og blive set frem for alle de andre. For hvad skal man lige gøre for at være det sted, som folk klikker ind?

En ting der er vigtig at forstå omkring internettet er, at folk har travlt. De gider ikke bruge en masse tid på at lede rundt på en søgemaskine, og de gider ikke bruge en masse tid på at scrolle rundt på hjemmesiden, når først de er kommet derind.

Overskueligt og præcist

Derfor er de ovenstående to ord nøgleordene, når det kommer til en god hjemmeside. Er det sådan man fremstår, så kan man nemlig formå at fastholde de potentielle kunders interesse længe nok til, at de rent faktisk ender med at blive rigtige kunder.

Men hvordan får man lige dette til at ske for sig? Det er ikke nødvendigvis vildt nemt, og mange ejere af hjemmesider kæmper med det. Er du en af disse, så er der hjælp at hente. Vi giver dig nemlig her to gode råd til, hvordan du kan bruge din hjemmeside til at optimere salget i din virksomhed.

Køb seo-artikler

Seo-artikler er tekster, som er opbygget på en bestemt måde og som indeholder nogle bestemte ord. Er din virksomhed et bilfirma, som ligger i Midtjylland, så vil dette for eksempel blive nævnt et vist antal gange. Koder du denne tekst ind på din hjemmeside, så vil dit firma ryge højere op i søgefeltet, når der søges på disse ord på en af de store søgemaskiner.

Seo-tekster er altså sjældent formfuldendte og meget beskrivende tekster. De handler ikke om at levere info til kunderne, men derimod om at hive din hjemmeside højere op hos søgemaskinerne.

Effekten af seo-artikler

Og hvad betyder det så for din virksomhed og dig, at din hjemmeside dukker hurtigere op, når nogen søger inden for et bestemt emne? Det betyder faktisk alverden. For det er sjældent, at en kunde overhovedet gider at trykke videre til side 2 i søgeresultaterne.

Ligger din webshop derimod som nummer 2, 4 eller 6 blandt de resultater, der dukker op, så er der langt større chance for, at en kunde vil gide at klikke sig ind. Og når først den interesserede er derinde, så kan du gå videre til det næste tip.

Invester i flot grafik

Det er såre simpelt, men det virker. Flotte farver og et fængende visuelt indtryk giver bare en langt større effekt, end det modsatte. For vi danner os rigtig hurtigt et indtryk af en hjemmeside, og det gør vi primært ud fra grafikken.

Derfor nytter det ikke noget at sidde og bøvle med det selv. Derimod er det en rigtig god idé at kontakte en professionel designer eller grafiker, som kan hjælpe dig med at designe den hjemmeside, som bedst kendetegner dit firma og dit produkt.

EFTERLAD ET SVAR