Man bliver aldrig for gammel til at kunne sætte stor pris på en udklædningsfest og de fleste er vilde med at klæde sig ud og for en aften eller en dag lade som om at man er en anden end man er. Mange tænker, at det primært er børn, som kan lide at tage et kostume på, men det er dog slet ikke tilfældet da det i lige så høj grad er voksne der kan lide dette. Det er derfor på nogle måder en skam, at der ikke er flere lejligheder hvor voksne kan trække i et kostume og se helt anderledes ud. Derfor er det af og til vigtigt, at man sørger for at skabe disse situationer, hvilket man for eksempel kan gøre ved at holde en temafest på arbejdet, hvor man kan se hinanden fra en anden vinkel.

Med kostume er man en anden

For mange handler det at tage et kostume på om at komme ud af sin comfort zone da man måske normalt er typen, der er lidt tilbageholden og ikke skiller sig meget ud. Hvis der er udklædningsfest har man dog muligheden for at gøre op med dette og skille sig ud og vise andre, at man kan være helt anderledes end hvad folk normalt ser. Når først man er kommet ud af sin comfort zone vil man have det langt nemmere ved at leve sig ind den rolle, som passer til ens udklædning og det vil gøre, at man får det endnu sjovere. Hvis man på arbejdspladsen vælger at lave en temafest kan man aftale, at alle skal tage noget sjovt tøj på og ikke nok med, at de skal have kostume på så skal de også leve sig ind i rollen, som det pågældende kostume omhandler.

kostume

Det kan give en sjov leg og det vil formentligt være noget, som man kan grine af i lang tid. På den måde vil der ske det, at en person går rundt og siger som julemanden, mens en anden, som har et andet kostume går rundt og danser som en alf. Samtidig er der måske en person, som er klædt ud som John Travolta, som går rundt og danser på en sjov måde. Det vil sige, at det er ens kostume, som bestemmer hvem man skal være den pågældende aften og det kan gøre, at man kan være lidt anderledes og måske gøre nogle ting, som man ellers ikke havde gjort, hvilket kan være en sund ting for enhver at gøre.

Et kostume bør skille sig ud

Noget som man bør tænke over det er, at det kan være en god ide at finde et kostume, som er meget anderledes end hvad folk regner med, at man tager på. For hvis man møder op i noget tøj, som folk regner med, at man tager på så kan det være, at man ikke bliver lagt så meget mærke til. Hvis man derimod vælger et kostume, som er meget anderledes så kan det skabe en sjov samtale og folk vil se på en i et andet lys.

 

DEL
Næste artikelKøb brænde til lang tid

EFTERLAD ET SVAR