Der er et vist stilfuldt indtryk til det. Noget af elegance og unikhed i et køkkenvaske.

Jeg må indrømme, at køkkendesignerne (af billedet) understreges dels takket være valget af finishfarver. Når det er sagt, kan nuancer kun påvirke så meget, hvis det ikke er pænt iscenesat.

Med normale dræn kan udformningen af ​​den ydre overflade ikke vises, simpelthen fordi den er skjult af kabinetterne. Dette skaber en følelse af sømløshed og har sit eget udseende (især med undermounts).

Bondegård dræn, derimod, sætter pris på og opmuntrer til det modige udseende. Typen har tendens til at vise sin tilstedeværelse, hvor den står og udstråler et underliggende fokuspunkt for hele køkkenrummet.

Designet stammer fra det, der er af dræn fra dagens yder (positivt det 17. århundrede, når der ikke er rindende vand og dræn er beregnet til at holde en stor mængde af det hentet fra nær floder og brønde.

De bedste køkkenvaske har vi hos os

Den eneste ulempe ved gårdens dræn kan desværre være den mest afgørende. Da de ikke er så populære som andre almindelige dræn, er dine almindelige frysere normalt ikke designet til dem. For at installere, skal du nok ombygge dit kabinet for at ændre størrelsen på kapaciteten til en passende pasform til bedre understøtninger og tætninger.

Den sikreste indsats er at planlægge køkkenet med en bondegård i begyndelsen (anbefales ikke til laminatbænke). En erstatning til et allerede eksisterende kabinet ville forsøge at sige mildt.

Bedste Køkkenvaske Materialer

Som du måske godt ved, er køkkenvaske lavet af forskellige materialer, fra det altid favoriserede rustfrit stål til natursten.

Mangfoldigheden spiller en stor rolle, der bidrager til køkkendesign til de forskellige nuancer af konstruktion af komponenter, der tilbyder kuriositeter i farveindstillinger, og materialets mekanik giver mulighed for fleksibilitet i stil og rammer.

Lad os hurtigt læse om de bedste materialer til dræn på markedet lige nu.

1. Rustfrit stål

Køkkenvaske er populære

Dette skulle ikke komme som en overraskelse for os alle sammen. Rustfrit stål, siden dets opdagelsesdag, har altid vokset op i sin fanbase. Dens anti-ætsende natur- og varme- / pletresistens samt styrke gør det til et af de bedste køkkenvaskematerialer eller kun til køkkenudstyr generelt.

Selv de bedste rustfrit stål dræn kan stadig være lidt for højt til nogle ører (vand eller køkkenudstyr, der rammer bunden). Så se efter dem med lyddæmpende puder eller underbelægning for at reducere effekten.

EFTERLAD ET SVAR