Nordkappen i Norge i Nordskandinaviens mest populære rejsemål – og med god grund. Nordkappen er en monumental naturoplevelse sammen med en fantastisk udsigt, usædvanlige klimaforhold, den dramatiske klippe selv og det faktum at du kan stå ved Europas nordlige ende.

Om Nordkappen, Norge

Nordkappen er en 1.000 fod høj klippe (307 meter), der generelt betegnes som Europas nordligste punkt.

En kvart million turister besøger Nordkappen hver sommer, hvilket gør det til et af Norges førende rejsemål. Det er beliggende i regionen Finnmark, også kaldet det norske Lappland.

Regionen Finnmark

På samme breddegrad som Grønland og Alaska finder du Finnmark. Norges Finnmark-region er en vild og vidunderlig del af Norge. I Finnmark kan rejsende besøge 19 unikke destinationer, der byder på alt fra rolige og afslappende ferier til eventyrlige udflugter.

Aktiviteter i Nordkappen

Mens Nordkappen er en vidunderlig oplevelse i sig selv, kan rejsende også nyde fuglesafari til et naturreservat med mere end to millioner søfugle eller spændende dybhavsfiskeri om natten. Om sommeren er der ingen solnedgang; der er midnatssolen.

Nordkap er en stor attraktion

I løbet af resten af ​​året kan du se nordlyset (Aurora Borealis). En populær aktivitet i Nordkappen er at vandre på de snedækkede bjerge og klipper.

Hold øje med længden af ​​dagen her om vinteren, da det kan forblive mørkt i et stykke tid i løbet af polarnatten.

Kommer til Nordkappen

Fra Oslo, Norge har rejsende flere muligheder for at komme til Nordkappen:

Vores stop varede cirka 15 minutter, og vi var ivrige efter at komme til Nordkappen nu. Du skal betale for et besøg i Kappen, selvom du selv kommer derhen. Bortset fra Cape og den berømte klode er der et par flere attraktioner i North Cape Hall:

en biograf hvor du kan se en panoramafilm på Nordkappen i fire årstider

lysets hul, hvor du kan gå på en audiovisuel rejse gennem årstiderne i Nordnorge gennem lys og lyd

det thailandske museum, der var åbent for at fejre besøget af kong chulalongkor af siam til kaap i 1907

Europas nordligste postkontor, hvor du kan få dine postkort stemplet med Nordkapp poststemplet

en gavebutik, selvfølgelig

en kaffebar

en restaurant

Aurora Borealis Bar hvor du kan prøve traditionelle nordlige fødevarer som kongekrabbe, reinkød og hvalekød

Det var bestemt meget touristy men det smukke sceneri gjort op for det. Jeg kan kun anbefale dig at besøge North Cape mindst en gang i dit liv. Det er helt fantastisk!

Vi havde omkring 2 timer tid til at dræbe, og jeg besøgte kloden, det thailandske museum, biografen og lysets hul. Jeg får stadig ikke formålet med det thailandske museum og tror, ​​at det er en eller anden måde forkert placeret der, men alt i alt var det et godt besøg. Så snart de var tilbage i Honningsvag, tog krydstogtskibet afsted igen, og jeg var på vej til Europas nordligste by.

3 uger senere ville jeg bord på det samme skib igen for at komme hjem til Tromsø og besøgte

Kør fra Oslo til Nordkappen.

Fly fra Oslo til Alta / Hammersted.

Tag en North Cape cruise.Tag toget eller en bus.

North Cape Accommodations

Mange besøgende er i byen Honningsvag, Norge, som ligger tæt på Nordkappen. Derudover er her tre store Nordkapp hoteller i nærheden at overveje. Se rejser til nordkap her

 

EFTERLAD ET SVAR