Saturday, May 15, 2021

De bedste former for trægulve

0
ekspanderer trægulve

Problemet med limning af et solidt trægulv er, at det ikke kan bevæge sig. Når temperaturen og fugtigheden svinger, ekspanderer trægulve og trækker sig sammen. Hvis de limes fast, kan brædderne ikke bevæge sig i sideretningen, så de fordrejes eller bliver cupped. Med lim skal du vente mindst 24 timer, før du kan gå på gulvet, en udfordring, hvis du har kæledyr og børn.

Limet er også umuligt at fjerne, når det er tørt. Du skal løbende rengøre og se efter pletter, mens du arbejder.

Vil du se, hvor svært det er at installere hårdttræ på beton? Se disse fyre foregive, at de ser let ud. Du skal bore, lime og sømme. En amatørfejl vil ødelægge dit gulv.

Flydende – For DIYeren er der ingen lettere installation end et flydende gulv. Det ligger eller flyder oven på undergulvet. Træets vægt holder gulvet på plads uden søm eller lim. Du ønsker at lægge en pude eller underlag for at reducere støj og fungere som en fugtbarriere, inden du lægger gulvet.

Laminatgulve eller konstruerede trægulve beregnet til flydende installation bruger tunge og rille eller et andet system til at låse dem på plads. Nogle kræver limning sammen, hvilket kan være rodet.

Da gulvplader blot klemmes sammen, kan du let fjerne gulvet og tage det til et andet sted, hvis du flytter. Og hvis der er en ulykke, med Easiklip, er du i stand til at foretage reparationer på et enkelt bord uden at ødelægge gulvet. Det kan du ikke gøre med gulve, der er permanent forankret i undergulvet.

Her er en sej video af nogen, der afkaster en Easiklip-prøvepakke, der viser, hvordan klemmesystemet fungerer, og hvor robust det er:

Se hvad det vigtigste ved trægulve er

Tip – Bestil 5-10% mere gulve end det, du tror, ​​du har brug for, hvis gulvet til enhver tid er beskadiget.

Kvalitet, garanti og kundesupport

Du får ro i sindet på to måder; med vores garanti og vores garanti. Når du køber fra Easiklip, giver en boliginstallation 25 års finish og strukturel garanti. Du får også en fuld 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Og hvis du har brug for support, kan du altid ringe til vores kundeservicelinje på 855-539-5547 eller e-mail

Anmod om prøver

Det, du ser online, ser måske ikke det samme ud, når du holder dem i dine hænder under de naturlige lysforhold i dit hjem. For at være sikker på at du får den kvalitet af hårdttræ og farve, du leder efter, vil vi gerne sende dig en gratis prøve

Bestil din gratis prøvepakke fra Easiklip i dag. Du vil modtage en 5 “prøve af hvert af vores massivt egetrægulv i fire flotte farver. Du kan visualisere, hvor fantastisk din plads vil se ud. De fire valg er:

Se de rigtige former for trægulve

Naturlig eg

Greywash

Rustik røgbejd

Rustik hvid blegemiddel

Desuden sender vi to af vores patenterede aluminiumsklemmer, så du kan se, hvordan det fungerer. Easiklips installation af snaplåsgulve gør det let at installere gulve til enhver Do-It-Yourselfer.

Byggegrund i Hedensted

0
Byggegrund Hedensted

Drømmer du om at bygge et hus, og er du på udkig efter den helt rigtige grund at gøre det på, så er Lille Dalby Bakker ved Byggegrund Hedensted i Østjylland måske svaret på dine ønsker. Her finder du alt det, du kan ønske dig på et sted. Grundene er udstykket, og opførelsen af de nye huse er undervejs. Læs mere om, hvorfor du bør overveje, om din nye adresse måske bør ligge lige her.

Naturen omkring en byggegrund i Hedensted

Fordi det er nyudstykkede grunde, får du alle de fordele, der er ved at have naturen tæt på. Der er fri udsigt over de omkringliggende marker og fri natur, så langt øjet rækker. Selve området er fyldt med smukke naturstier, der ikke bare er skønne at gå, cykle eller løbe på, men som også gør turen til skole eller institution kortere og lettere at følge. Det betyder, at ungerne ikke behøver at krydse store veje eller bevæge sig i tung trafik, hvis de cykler i skole. På samme tid er der med stor sandsynlighed mange kammerater at følges med både til og fra skole.

De lidt større naturoplevelser ligger også indenfor overskuelig afstand idet en placering mellem Vejle og Horsens giver god mulighed for at opleve både strand og havneområder.

Byerne i nærheden af en byggegrund i Hedensted

Hvis du synes, at Lille Dalby Bakker ligger midt ude i ingenting, når du kigger på kortet, så er det en fejl, for selv om selve området ligger i et naturområde udenfor en rigtig bykerne, så er en byggegrund i Hedensted stadig central på den helt rigtige måde. Du ligger som en perle mellem byerne Horsens og Vejle og skal der lidt mere storbyspænding til, så er du ikke mere end;

  • 30 minutter fra Fredericia
  • 40 minutter fra Århus
  • 50 minutter fra Herning.

Så meget mere centralt får du det ikke, hvis du stadig ønsker dig naturskønne omgivelser og grundpriser, der ligger væsentlig under dem, du finder tættere på Århus.

Med de mange byer indenfor ganske kort afstand ligger der også rigtig mange muligheder for job indenfor langt de fleste områder. Det betyder, at du kan købe din grund nu og søge arbejde i området, mens I bygger hus og flytter ind. En byggegrund i Hedensted er altså central på rigtig mange måder.

Byggegrund i Hedensted – en by i byen

Grundet de fantastiske stisystemer i området har du ikke mere end 1500 meter til centrum af Hedensted, hvor du finder både Dagligvare butikker og en række andre spændende muligheder for at shoppe. Men du behøver slet ikke at bevæge dig så langt, for omkring din grund alene ligger der omkring 80 andre grunde med nybyggede huse. Det betyder, at der er rig mulighed for at opbygge et fællesskab og en følelse af byliv i Lille Dalby Bakker.

Der er ganske vist ikke butikker eller spisesteder, men der kan blive sammenhold, fællesskab og venskaber over de nyplantede ligusterhække.

Hvordan vælger du den rigtige køkkenvask

0
er køkkenvaske

Der er et vist stilfuldt indtryk til det. Noget af elegance og unikhed i et køkkenvaske.

Jeg må indrømme, at køkkendesignerne (af billedet) understreges dels takket være valget af finishfarver. Når det er sagt, kan nuancer kun påvirke så meget, hvis det ikke er pænt iscenesat.

Med normale dræn kan udformningen af ​​den ydre overflade ikke vises, simpelthen fordi den er skjult af kabinetterne. Dette skaber en følelse af sømløshed og har sit eget udseende (især med undermounts).

Bondegård dræn, derimod, sætter pris på og opmuntrer til det modige udseende. Typen har tendens til at vise sin tilstedeværelse, hvor den står og udstråler et underliggende fokuspunkt for hele køkkenrummet.

Designet stammer fra det, der er af dræn fra dagens yder (positivt det 17. århundrede, når der ikke er rindende vand og dræn er beregnet til at holde en stor mængde af det hentet fra nær floder og brønde.

De bedste køkkenvaske har vi hos os

Den eneste ulempe ved gårdens dræn kan desværre være den mest afgørende. Da de ikke er så populære som andre almindelige dræn, er dine almindelige frysere normalt ikke designet til dem. For at installere, skal du nok ombygge dit kabinet for at ændre størrelsen på kapaciteten til en passende pasform til bedre understøtninger og tætninger.

Den sikreste indsats er at planlægge køkkenet med en bondegård i begyndelsen (anbefales ikke til laminatbænke). En erstatning til et allerede eksisterende kabinet ville forsøge at sige mildt.

Bedste Køkkenvaske Materialer

Som du måske godt ved, er køkkenvaske lavet af forskellige materialer, fra det altid favoriserede rustfrit stål til natursten.

Mangfoldigheden spiller en stor rolle, der bidrager til køkkendesign til de forskellige nuancer af konstruktion af komponenter, der tilbyder kuriositeter i farveindstillinger, og materialets mekanik giver mulighed for fleksibilitet i stil og rammer.

Lad os hurtigt læse om de bedste materialer til dræn på markedet lige nu.

1. Rustfrit stål

Køkkenvaske er populære

Dette skulle ikke komme som en overraskelse for os alle sammen. Rustfrit stål, siden dets opdagelsesdag, har altid vokset op i sin fanbase. Dens anti-ætsende natur- og varme- / pletresistens samt styrke gør det til et af de bedste køkkenvaskematerialer eller kun til køkkenudstyr generelt.

Selv de bedste rustfrit stål dræn kan stadig være lidt for højt til nogle ører (vand eller køkkenudstyr, der rammer bunden). Så se efter dem med lyddæmpende puder eller underbelægning for at reducere effekten.

Hvordan styre du et eksportfirma

0
og transportfirma

Når du bliver involveret i en import-eksport virksomhed, skal du jagte muligheder undervejs. At være opmærksom på handelsprocessen er endnu vigtigere for dit eksportselskab, hvis du vil bryde ind på nye markeder. Der er måder til at udvikle din internationale handel, der indebærer at bruge flere eller færre midler og ressourcer.

Chancerne er, at hvis du ejer en lille virksomhed, vil du gerne spare dine penge til seriøse investeringer. Selv med god vejledning tager det lidt tid, før du går ind i et nyt marked med de perfekte eksportvarer. Og hvis du spekulerer på, hvad de bedste måder at identificere eksportmuligheder er, fortsæt med at læse for at finde ud af det!

Statistikker udsættes hvert år for at hjælpe folk ligesom dig. Du kan finde dem online eller hos forskellige statslige myndigheder og studere dem selv. Sørg for at kontrollere eksportstatistikker og endda import i mindst de sidste fem år. Det vil hjælpe dig med at få et fingerpeg i betragtning af de ændringer, der kan ske på markedet fra et år til et andet.

Se de bedste muligheder for et eksportfirma

Når det kommer til eksporthandel statistikker, vil du finde værdifulde oplysninger såsom den type varer, der er mest eksporteret, men også det beløb, de sælger for hvert år. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at identificere tendenser, men også tilpasse din forretning til disse tendenser. Når du vil vokse din virksomhed, kan statistikker være nøglen til visse muligheder, der findes på markedet.

Hvis du har en lille virksomhed, skal du måske kende dig selv med disse statistikker. Men hvis du har en særlig forskningsafdeling, skal ting gå meget lettere. Dit team skal kunne analysere lokale statistikker vedrørende det marked, du vil indtaste og give dig et godt resultat at stole på.

Du kan måske være overrasket over at finde ud af, at du allerede kan eksportere de mest populære varer, der ønskes på markedet. I dette tilfælde er muligheden i dine hænder, og du kan udvikle din virksomhed betydeligt ved at udnytte det. Ved at følge de økonomiske nyheder og følge de store aviser i landet vil du også hjælpe dig med at få en god ide om eksporten. De fleste lande baserer deres økonomier på import og transportfirma, og du bør være opmærksom på det store billede af disse handler.

Hvilken logistik form er bedst?

Et af de vigtigste aspekter at overveje er det land, du vil bryde ind i. Hvis du har dit hjerte indstillet på et land eller et andet, men du kan ikke opfylde eksportkravene, vil du måske gerne om orientere dig selv. Vælg måske et andet land, der har brug for de varer, du kan eksportere nemt. Det er vigtigt, især hvis du er en nybegynder i import-eksport type handel.

Når du eksporterer varer til et afrikansk land, vil du være glad for at indse, at der er mange muligheder for dig. Afrikanske lande importerer alt fra ris og andre fødevarer til teknologiske produkter og endda farmaceutiske produkter. Alt du skal gøre er at finde den bedste kamp mellem dine muligheder og landets behov.

Du kan også se på den type industrier, landet har, og hvor de kunne bruge noget hjælp. Normalt vil et land ikke importere en masse god, som de eksporterer for eksempel. Så hvis du finder et afrikansk land, der er berømt for eksport af kakao som Ghana eller Elfenbenskysten, vil du måske ikke overveje at importere det samme produkt til det pågældende land.

 

Paintball er noget af der er sjovt at spille

0
i paintball i tørring

Nøglen til at forhindre skader på banen er at sikre, at alle er med til at følge reglerne. Hvis dit barn nægter at overholde de regler, der er fastsat af en park, sætter de sig selv og andre i fare. Sørg derfor at de er gode til at lytte og ved at de skal være opmærksomme på dommere under spillet. Dagen bliver meget bedre, og alle vil have det godt.

Er de opmærksomme?

Nogle børn er mere opmærksomme, når det kommer til deres omgivelser end andre. Den bedste færdighed, du kan have i paintball i tørring, er altid at være fokuseret og opmærksom på, hvad der foregår omkring dig. Hvis du ikke gør det, får du ramt, og du vil ikke vare længe i spil. Heldigvis er dette en evne, som den slags bliver forbedret, uanset hvilket niveau de er på. Dette er et andet spørgsmål at spørge dig selv, når du bestemmer, om dit barn er berettiget.

Hvad skal vælge af forskellige aktiviteter til din polterabend

Er de konkurrencedygtige af naturen?

Paintballers er nogle af de mest lidenskabelige konkurrenter i enhver sport. Selv på begynderniveauet kan spil blive følelsesmæssige, når spillerne ønsker at vinde. Hvis dit barn har en konkurrencedygtig karakter, er det bedst at sætte sine forventninger. Der bliver dage, hvor de fungerer godt og stadig taber, og der er ingen grund til at blive forstyrret. I sidste ende. du kan lære dem, at det kun er et spil, og de kan få chancen for at vinde på en anden dag. En ting du kan være sikker på er, at spil altid vil være retfærdigt. Ufrivillige dommere vil altid være på banen og være opmærksomme på at se hver spiller.

Skoleaktivitetsdage ud er i stor efterspørgsel i juni og juli. Nogle af de mest populære dage er paintball, lasertag og Splatmaster.

Bedlam Paintball er nummer én paintball udbyder, når det kommer til at arrangere en dag ud for skolegrupper. Vi afholder regelmæssigt paintball-, lasertag- og Splatmaster-arrangementer for skoleelever i alderen 8+ år. Bedlam er kendt for sine realistiske, specialbyggede paintball-spilzoner og fantasifulde spilscenarier, der transporterer dig ind i en anden verden – et filmlignende paintballing scenario, hvor du er både direktør og stjerne.

Se hvad der er er så sjovt ved paintball tørring

Bedlams skole paintball og lasertag programmer er omhyggeligt planlagt til at passe pædagogernes og forældres tidsplaner, med hele udflugten (herunder rejsetid til og fra skolen) foregår indenfor standard skoletimer. Alle sikkerheds- og spiludstyr er til rådighed.

Bedlam har et veletableret ry som Storbritanniens førende paintball-udbyder, og vores strenge standarder har sikret en upåklagelig sikkerhedsopgørelse. Vores state-of-the-art faciliteter er rene og rummelige og vi holder alt vores udstyr omhyggeligt vedligeholdt.

For mere information om alle de produkter, vi tilbyder, klik blot på nedenstående links

Bedemand i grindsted er nogle af de bedste

0
bedemanden i grindsted

De siger, at død og skat er de eneste to sikkerheder i livet. Men der synes at være en tredjedel, der er forbundet med døden og så smertefuld som skat. Det er de astronomiske omkostninger ved at organisere en begravelse.

Min partners fader døde for nylig, og til ære for en myrkremisering i en langt fra den fashionable del af East Anglia blev hun opkrævet lidt over 4000 kr. Jo følte sig ikke skam at bede om den billigste løsning (det var det, som hendes far ville have ønsket – han var aldrig en mand at spilde penge), og svaret kom som noget af et chok. Når en figur har forestillet sig den frække lille jakten til Caribien, kunne den finansiere i stedet, du ved, at ting er blevet alvorlige.

“Hvordan fanden retfærdiggør de fire grand?” Spurgte jeg.

Jo gik gennem den specificerede liste. Blomster: £ 150. Hun undersøgte billedet af liljerne, der ville pryder kisten. “En blomsterhandler ville opkræve dig 40 quid for dem,” kom hendes dom. Aluminium urne til asken: £ 66. Ikke så au fait med urnmarkedet (hvem ville være?) Hun kunne ikke udtale sig med nogen tillid – men vi vidste begge, at £ 66 var over oddsene. Krematoriets omkostninger vejede ind på £ 852. En anden £ 76 gik på ‘servicepapiret’, i det væsentlige 20 eksemplarer af ordene til salmen, vi ville synge.

Se hvad en bedemand kan gøre for dig

Selvom de var i retfærdighed til bedemanden i grindsted, sendte de efter begravelsen os en af ​​kopierne i et ringbindemiddel sammen med nogle fotos af blomsterne og en dækplade, der sagde, at David var død “ældre 82 ører”.

Der var også en betaling for kr 160, opført som ‘læge’. Eh? Et dødscertifikat var allerede udstedt af hospitalet, og medmindre de begunstigede gik langt ud over deres mandat og forsøgte en sidste øjebliksgenoplivning, var det svært at se, hvorfor en læge ville være nødvendig. Men det viser sig, at med kremeringer (i modsætning til begravelser), skal en anden læge undersøge kroppen for at kontrollere, at der ikke er noget unødigt: “Beviset” som det er, er ved at blive ødelagt. Disse betalinger, der er kendt i lægevirksomheden som “ash cash”, betragtes som en fordel for jobbet.

Men selv disse udgifter forlod den tykke ende af overskriftsfiguret uberettiget til. Det viste sig, at resten af ​​begravelsesfirmaets ydelser – lagrede kroppen i et par uger, satte det i deres billigste kiste, kørte det til krematoriet og betalte fire mænd i sorte dragter til at bære det inde – kostede os £ 2.865. Dette ville have været endnu højere, hvis vi havde gået til nogen af ​​de ekstrafunktioner, som f.eks.

Se de forskellige services en bedemand kan gøre

En limousine til at køre os bag elevatoren eller en mere udsmykkede kiste (den hvide, der blev præget med et sepiabillede af Manhattan-skylinen, måske) eller frigivelsen til tjeneste for flere hvide duer.

I sidste ende kunne Jo ikke gidde at argumentere for kastet. Det gør du ikke eller gør du? Ikke når du koncentrerer dig om at sørge, og ved, at omkostningerne repræsenterer en temmelig tynd skive af den arv, der kommer din vej. Det er klart, at virksomhederne er opmærksomme på, at Storbritanniens latterlige ejendomspriser har sat de fleste mennesker i denne position og rampe op deres gebyrer i overensstemmelse hermed.

Chokolade er en lækker spise

0
over chokolades

Jeg troede aldrig, at jeg ville se ordene “Harvard scholar” og “chokolade” i samme historie, men det gjorde jeg.

Publikationen har for nylig gennemført et interview med Carla Martin, Harvard professor og grundlægger og administrerende direktør for Fine Cacao og Chocolate Institute. Hvad ønsker hun, ifølge stykket? Hun vil have folk at spise bedre chokolade.

Og ikke kun høj kvalitet, Premium chokolade, selvom der er det. Hun nævner New Hampshire-baserede L.A. Burdicks underskrift chokolademus, som hun opdagede takket være en barndoms bedste ven, der arbejdede på chocolatiers Cambridge, Mass., Sted i næsten et årti.

Martin, som lærer et kursus kaldet “Chokoladekultur og fødevarepolitikken”, er også bekymret for etiken bag chokolade, især hvad angår arbejdskraft, politik og menneskerettigheder. Hun sagde chokolade kan tjene som springbræt for at diskutere og løse disse problemer.

“Der er meget glæde i den sanselige oplevelse af chokolade, og den sociale deling af chokolade,” fortalte Martin Boston.com. “Deling i det sammen åbner en dør for at adressere, at der er en anden side af [chokolade], en hvor menneske har lavet disse virkelig foruroligende beslutninger. Dette er en vare, der er præget af ulighed, og hvordan kan beslutninger, vi laver som forbrugere, ændre dette? ”

Hvad skal du vælge af chokolade?

Martin pegede også på Massachusetts-baserede chokoladeproducenter og chokoladefabrikanter, der producerer slik god og socialt ansvarlig, herunder Taza Chocolate, Somerville Chocolate, Gâté Comme des Filles og Formaggio Kitchen.

Dette er en stor historie af et par grunde. For det første handler chokolade kun om universelt elskede, men som Martin foreslår, at opdrage forbrugerne på sin oprindelse og det arbejde, der kræves for at omdanne kakaobønner til deres yndlingsbidrag, er en løbende indsats.

Som medlemmer af chokoladeindustrien forstår vi betydningen af ​​at støtte kakaoproducenter og deres lokalsamfund samtidig med at udbyttet forbedres, men at få den besked til forbrugerne er lige så vanskelig som det er absolut nødvendigt. Husk fervor over chokolades påstået forestående udryddelse tidligere i år? Det er et tegn på, at forbrugeruddannelsen stadig er nødvendig.

For det andet er det vidunderligt at bemærke eksempler på akademiets engagement i fremme af bæredygtig kakao. Som jeg ser det, jo flere eksperter og interessenter, der arbejder for at forbedre kakaoforsyningskæden, desto bedre bliver resultatet.

Chokoladeindustrien er en lækker industri

Og det inkluderer smag. Janet Straub, medstifter og chokoladeproducent for bønneproducent Creo chokolade, siger det bedst. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at chatte med hende tidligere i måneden for en historie om superpremie chokolade, som vises i vores april-udgave.

“Ikke alene smager det rigtig godt, (Creos kunder) har beføjelse til at gøre en forskel,” sagde Straub. “Hvis vi kender de produkter, vi bruger, påvirker verden på en eller anden måde, føler vi os ikke bare bedre, men vores mad smager bedre for os, fordi vi ved, at vi gør en forskel.”

Nordkapp er en god rejse at tage

0
rejser til nordkap

Nordkappen i Norge i Nordskandinaviens mest populære rejsemål – og med god grund. Nordkappen er en monumental naturoplevelse sammen med en fantastisk udsigt, usædvanlige klimaforhold, den dramatiske klippe selv og det faktum at du kan stå ved Europas nordlige ende.

Om Nordkappen, Norge

Nordkappen er en 1.000 fod høj klippe (307 meter), der generelt betegnes som Europas nordligste punkt.

En kvart million turister besøger Nordkappen hver sommer, hvilket gør det til et af Norges førende rejsemål. Det er beliggende i regionen Finnmark, også kaldet det norske Lappland.

Regionen Finnmark

På samme breddegrad som Grønland og Alaska finder du Finnmark. Norges Finnmark-region er en vild og vidunderlig del af Norge. I Finnmark kan rejsende besøge 19 unikke destinationer, der byder på alt fra rolige og afslappende ferier til eventyrlige udflugter.

Aktiviteter i Nordkappen

Mens Nordkappen er en vidunderlig oplevelse i sig selv, kan rejsende også nyde fuglesafari til et naturreservat med mere end to millioner søfugle eller spændende dybhavsfiskeri om natten. Om sommeren er der ingen solnedgang; der er midnatssolen.

Nordkap er en stor attraktion

I løbet af resten af ​​året kan du se nordlyset (Aurora Borealis). En populær aktivitet i Nordkappen er at vandre på de snedækkede bjerge og klipper.

Hold øje med længden af ​​dagen her om vinteren, da det kan forblive mørkt i et stykke tid i løbet af polarnatten.

Kommer til Nordkappen

Fra Oslo, Norge har rejsende flere muligheder for at komme til Nordkappen:

Vores stop varede cirka 15 minutter, og vi var ivrige efter at komme til Nordkappen nu. Du skal betale for et besøg i Kappen, selvom du selv kommer derhen. Bortset fra Cape og den berømte klode er der et par flere attraktioner i North Cape Hall:

en biograf hvor du kan se en panoramafilm på Nordkappen i fire årstider

lysets hul, hvor du kan gå på en audiovisuel rejse gennem årstiderne i Nordnorge gennem lys og lyd

det thailandske museum, der var åbent for at fejre besøget af kong chulalongkor af siam til kaap i 1907

Europas nordligste postkontor, hvor du kan få dine postkort stemplet med Nordkapp poststemplet

en gavebutik, selvfølgelig

en kaffebar

en restaurant

Aurora Borealis Bar hvor du kan prøve traditionelle nordlige fødevarer som kongekrabbe, reinkød og hvalekød

Det var bestemt meget touristy men det smukke sceneri gjort op for det. Jeg kan kun anbefale dig at besøge North Cape mindst en gang i dit liv. Det er helt fantastisk!

Vi havde omkring 2 timer tid til at dræbe, og jeg besøgte kloden, det thailandske museum, biografen og lysets hul. Jeg får stadig ikke formålet med det thailandske museum og tror, ​​at det er en eller anden måde forkert placeret der, men alt i alt var det et godt besøg. Så snart de var tilbage i Honningsvag, tog krydstogtskibet afsted igen, og jeg var på vej til Europas nordligste by.

3 uger senere ville jeg bord på det samme skib igen for at komme hjem til Tromsø og besøgte

Kør fra Oslo til Nordkappen.

Fly fra Oslo til Alta / Hammersted.

Tag en North Cape cruise.Tag toget eller en bus.

North Cape Accommodations

Mange besøgende er i byen Honningsvag, Norge, som ligger tæt på Nordkappen. Derudover er her tre store Nordkapp hoteller i nærheden at overveje. Se rejser til nordkap her

 

Altaner er populære hos mange hjem

0
Hong Kong er balkoner små

Det ser ud til, at i dag er alle på udkig efter lidt af det store inden for indendørs, og i stigende grad nye udviklinger omfatter balkoner i deres planer. Hvad du faktisk kan gøre med en balkon er hit og miss: det afhænger af om du har et par fødder eller bare en sliver. Det afhænger også af, om du er komfortabel uden for 30 etager i luften. Og selvfølgelig, hvis du planlægger nogen fremtidige Romos.

Uanset de hårde tal er selv den mindste altan simpel nok til at udnytte givne nok kreativitet. “Hvor funktionel balkonen er, afhænger af hvor lille det er”, forklarer designer Monique McLintock. “Hvis det er rigtig lille, så er det bedste du kan gøre med at tilføje et lille bord, en eller to stole eller en lang dyb bænk, nogle planter skal i det mindste have et sted at sidde med en kop kaffe eller at ryge.”

I betragtning af Hongkongs små rum er det fristende at bruge en lille balkon til rent funktionelle ender, især hvis der ikke er nogen rigtig udsigt fra den. “I Hong Kong er balkoner små og ofte brugt til hængende tøj eller børns spil”, bemærker Alt under solens Janice Ortmann. Men “Vi sælger mange foldet stole og udvidelige borde og lignende. Og mange møbler vi bærer er også mere europæiske end amerikanske størrelser. “

Altaner er et sted hvor man har tid til eftertanke

For fladsejere kan der i sidste ende være en indsats for at slå ned en mur og effektivt udvide rummets plads – hvilket er betydeligt. Tilladelse fra bygningsafdelingen er nødvendig (du ændrer strukturens ydre udseende), såvel som de indbyggede ejere og en registreret entreprenør.

“Hvis du går ned ad den juridiske rute, kan du forstørre åbningen eller vinduerne, forudsat at væggen ikke er en strukturel væg, på balkonen, så det visuelt får lejligheden til at føles større,” påpeger McLintock, hvis du har plads til at spille i dit tilladte bruttoareal. “Denne proces kan være dyr. Det vil koste omkring kr 70.000 for en uddannet AP at gøre planerne og

I sidste ende kommer det ned til, hvad du vil have din balkon plads til. Med vejret nedkøling nok til at nyde, kunne det være nok at finde nogle siddepladser og tilbehør. Ortmann er ikke opsat på naturlige materialer i Hongkongs hårde elementer (varme, fugtighed, snavs), men valg findes ud over plastik. For at maksimere lethed ved vedligeholdelse foreslår hun hurtigtørrende skum og Sunbrella-stoffer, syntetisk rotting og væv som start. “Åh, du kan tage en slange til næsten alle udendørs møbler nu,” noterer hun.

Se hvilke altaner vi tilbyde hos os

Endelig, når det kommer til tilbehør, er belysning og temperaturkontrol de største overvejelser. En elektriker kan installere en strømforsyning til ekstreme forhold, og vægmonterede lamper er let tilgængelige – fra Wanchai til IKEA. Et alternativ til begge er en pejs. Safretti laver miljøvenlige pejse, der gør brug af “ikke kræver strømkilde eller stikkontakt, rør, skorsten eller andre bestemmelser”, siger Dora Sui of Kitchens + Interiors, hvis regelmæssige modeller kan fungere som varmekilder. “På en balkon anbefaler vi enten den stabelbare gulvstående kube eller den vægmonterede Gaya. Begge er enkle og elegante, og ville være et attraktivt kontaktpunkt uden at overvinde en lille Hong Kong-balkon, “Sui slutter.

Ortmann tilbyder nogle afsluttende visdomsord, der alt for ofte glemmes. “Overfyld det ikke,” understreger hun. “I slutningen af ​​dagen vil du ikke bruge det, og det vil ikke være indbydende. Gå mindre i stedet for større, og du vil faktisk nyde det mere. “

Biludlejning har vi også her i herning

0
biludlejning hos os i herning

Har du et Costco-, AAA-, AARP- eller USAA-medlemskab? Rabatkoderne for disse organisationer tilbyder jævnligt gode priser. Det kan være værd at betale deres årlige gebyrer bare for adgang til billige udlejningsbiler. Flyselskabets hyppige flyer-programmer og endda udlejningsfirmaernes egne loyalitetsprogrammer, som alle er gratis at deltage i, kan også score dybe rabatter på udlejningsbiler.

Du finder også lange lister over kuponkoder og virksomhedsrabatter på forskellige tilbudswebsteder og endda nogle gode gemt i almindeligt øje lige på udlejningsfirmaernes egne hjemmesider. Andre pop op på deres sociale medie sider eller e-mail nyhedsbreve. Mellem alle disse muligheder er det ikke umuligt at spare 50 procent eller mere rabat på detailpriser for udlejningsbiler.

Ulempen er, at jagt ned rabatter kan føles som et fuldtidsjob. Når du spørger AutoSlash for et tilbud, bruger vi et system kaldet Coupon ID til automatisk at scanne tusindvis af rabatter og derefter knuse tallene for at finde de allerbedste tilbud under hensyntagen til dine medlemskaber og klubber.

Hvornår er den bedste tid til at bestille din bil? Så snart du kender dine datoer. I modsætning til flybilletter, kan lejebil reservationer normalt annulleres uden straf. Så hvis priserne falder som de ofte gør, er der ingen grund til, at du ikke kan annullere og om bestille til en billigere pris. Den bedste strategi er at bestille så tidligt som muligt, og så fortsæt med at se om priserne går ned.

Biludlejning så kom til os i herning

Igen kan det være en tidssugende opgave at konstant kontrollere lavere satser, så du ikke går glip af en mulighed for at spare penge. Heldigvis er vi glade for at gøre dette for dig uden ekstra omkostninger. Når du bestiller din bil, spørg midtjyskbiludlejning for at spore din reservation. Vi vil fortælle dig, om der er en prisfald.

Tjek både til og fra lufthavnen.

Flyver ind til din destination? En lufthavn leje kan være praktisk, men det kan også være dyrt. Skatter på lufthavnssteder kan skubbe godt forbi 30 procent, og en kort bus eller Uber-tur til et nærliggende udlejningssted kunne reducere din sats i halvdelen. Men priserne på lufthavnen er ikke altid billigere, så det er vigtigt at kontrollere begge dele.

Den hurtigste måde at skifte en billig udlejningsbil til en dyr en er at tilføje unødvendige ekstra muligheder. De fleste udlejningsagenter arbejder på provision, og størstedelen af ​​overskuddet for en udlejningsbilforhandler kommer fra salg af forsikringer og tjenester, som du sandsynligvis ikke har brug for. Så tænk lang og hårdt, før du tjekker kassen på en tjeneste, der kan ende med at koste så meget eller mere end lejen selv.

Spørg AutoSlash for et tilbud på en billig biludlejning hos os i herning

Hvis du ejer en bil og har personlig bilforsikring, dækker det sandsynligvis også lejebiler. Så du behøver sandsynligvis ikke at bruge kr 30 per dag på dækningen fra udlejningsfirmaet. På samme måde skal du kontrollere, hvilken slags dækning dit kreditkortselskab tilbyder til udlejningsbiler. Det er meget sandsynligt, at du allerede er dækket.

Tilhører AAA? (Vi anbefaler kun medlemskab til rabatterne alene.) Medlemskab dækker alt, hvad udlejningsfirmaets dyre vejhjælp gør. Undgå at falde for forvirrende og dyre tankbiler – det er billigere og lige så nemt at få bilen tilbage i fuld.

Din smartphone fungerer som en GPS, så hvorfor bruge kr 15 om dagen til en fra udlejningsbilfirmaet? I stedet for at bruge $ 8 om dagen for satellitradio, skal du spille din egen musik eller downloade TuneIn Radio-appen og få gratis adgang til hundredvis af radiostationer og podcasts.

Redaktørens udvalgte

Dagens populære