assos cykeltøj

Danmark er lidt af en cykelnation. Så er du dansker, er der stor sandsynlighed for, at du ejer en cykel – og at du cykler ret ofte. Måske tager du cyklen til og fra arbejde eller studie, når du skal ned at handle, eller måske endda når du skal længere distancer. Det kan også være at cyklen for dig er en decideret sport: Som spinning eller på landevejen. Assos cykeltøj er for alle, der ønsker maksimal komfort, når de cykler – uanset formål med cyklingen. Men hvorfor bruge penge på cykeltøj? Hvorfor ikke bare cykle i hverdagstøj eller almindeligt sportstøj? Ja, det er der faktisk flere gode grunde til.

 

Den første er vindmodstand. Cykler du i eks. fodboldtøj, så giver det løse design større modstand, når du cykler, fordi vinden kan få fat i trøje, shorts og bukser. Cykeltøj sidder stramt til kroppen, netop for at sikre mindst mulig vindmodstand. Den anden er komfort. Eks. er det muligt at få cykelbukser med seler, så bukserne ikke glider ned når du cykler. Hertil er der også syet en pude ind i bukserne, der hvor man sidder på sadlen. Puden mindsker ømhed og sørger for, at du ikke får slidmærker og sår på inderlår og baller, når du straffer pedalerne.

Med Assos cykeltøj kan du cykle komfortabelt året rundt

En helt åbenlys fordel ved at cykle med cykeltøj når du fx skal på arbejde, er, at det lader din krop ånde. Derfor vil du ikke lugte af sved på samme måde, når du kommer frem, som hvis du havde cyklet i dit almindelige tøj. Du bliver selvfølgelig nødt til at have dit almindelige tøj med, så du kan skifte – hvilket godt kan være lidt træls. Til gengæld slipper du for at lugte af sved resten af dagen! Du skal selvfølgelig huske at vaske dit cykeltøj regelmæssigt, og med vaskemiddel, som er specielt lavet til sportstøj. Gør du det, vil dit Assos cykeltøj ikke bare øge din komfort så længe du cykler. Det vil også hjælpe dig til en friskere følelse, når du står af cyklen!

 

Alle undersøgelser af danskernes cykelvaner viser, at de fleste dropper cyklen om vinteren (november, december, januar og februar). Dette skyldes sandsynligvis, at det er koldt, vådt og mørkt – hvorfor den ellers så fornøjelige cykeltur pludselig er knap så fornøjelig. Tager man for lidt tøj på, bliver man kold – og tager man for meget på, er man gennemblødt af sved når man kommer frem. Men det behøver ikke at være sådan – Assos cykeltøj kommer nemlig i både sommer- vinter- og mellemsæson (forår og efterår) udgaver. Således kan du være helt sikker på, at dit cykeltøj er skræddersyet til det vejr, du kører i.

Hvorfor lige Assos cykeltøj?

Assos er et af verdens bedste mærker inden for cykeltøj. Dette skyldes, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten: Både materialer og arbejdskraft bliver der stillet høje krav til. Således produceres alt deres tøj af specialiseret personale ved deres hovedkontor i Scweiz. Som tidligere nævnt, kan du inden for Assos finde sæsontilpasset cykeltøj – og det gælder både bukser (med og uden seler), huer, t-shirts, trøjer og sokker.

EFTERLAD ET SVAR