Problemet med limning af et solidt trægulv er, at det ikke kan bevæge sig. Når temperaturen og fugtigheden svinger, ekspanderer trægulve og trækker sig sammen. Hvis de limes fast, kan brædderne ikke bevæge sig i sideretningen, så de fordrejes eller bliver cupped. Med lim skal du vente mindst 24 timer, før du kan gå på gulvet, en udfordring, hvis du har kæledyr og børn.

Limet er også umuligt at fjerne, når det er tørt. Du skal løbende rengøre og se efter pletter, mens du arbejder.

Vil du se, hvor svært det er at installere hårdttræ på beton? Se disse fyre foregive, at de ser let ud. Du skal bore, lime og sømme. En amatørfejl vil ødelægge dit gulv.

Flydende – For DIYeren er der ingen lettere installation end et flydende gulv. Det ligger eller flyder oven på undergulvet. Træets vægt holder gulvet på plads uden søm eller lim. Du ønsker at lægge en pude eller underlag for at reducere støj og fungere som en fugtbarriere, inden du lægger gulvet.

Laminatgulve eller konstruerede trægulve beregnet til flydende installation bruger tunge og rille eller et andet system til at låse dem på plads. Nogle kræver limning sammen, hvilket kan være rodet.

Da gulvplader blot klemmes sammen, kan du let fjerne gulvet og tage det til et andet sted, hvis du flytter. Og hvis der er en ulykke, med Easiklip, er du i stand til at foretage reparationer på et enkelt bord uden at ødelægge gulvet. Det kan du ikke gøre med gulve, der er permanent forankret i undergulvet.

Her er en sej video af nogen, der afkaster en Easiklip-prøvepakke, der viser, hvordan klemmesystemet fungerer, og hvor robust det er:

Se hvad det vigtigste ved trægulve er

Tip – Bestil 5-10% mere gulve end det, du tror, ​​du har brug for, hvis gulvet til enhver tid er beskadiget.

Kvalitet, garanti og kundesupport

Du får ro i sindet på to måder; med vores garanti og vores garanti. Når du køber fra Easiklip, giver en boliginstallation 25 års finish og strukturel garanti. Du får også en fuld 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Og hvis du har brug for support, kan du altid ringe til vores kundeservicelinje på 855-539-5547 eller e-mail

Anmod om prøver

Det, du ser online, ser måske ikke det samme ud, når du holder dem i dine hænder under de naturlige lysforhold i dit hjem. For at være sikker på at du får den kvalitet af hårdttræ og farve, du leder efter, vil vi gerne sende dig en gratis prøve

Bestil din gratis prøvepakke fra Easiklip i dag. Du vil modtage en 5 “prøve af hvert af vores massivt egetrægulv i fire flotte farver. Du kan visualisere, hvor fantastisk din plads vil se ud. De fire valg er:

Se de rigtige former for trægulve

Naturlig eg

Greywash

Rustik røgbejd

Rustik hvid blegemiddel

Desuden sender vi to af vores patenterede aluminiumsklemmer, så du kan se, hvordan det fungerer. Easiklips installation af snaplåsgulve gør det let at installere gulve til enhver Do-It-Yourselfer.

DEL
Tidligere artikelByggegrund i Hedensted

EFTERLAD ET SVAR