Med så mange forskellige stilarter på markedet i dag kan du vælge den bedste Massagebriks som en overvældende, skræmmende opgave. Især når du overvejer mængden af ​​kilometertal, som disse tabeller får, er en massage terapeutens Massagebriks deres vigtigste værktøj og skal passe til alle deres behov. Denne vejledning er designet til at hjælpe dig med at vælge den rigtige massagebriks til dig, din særlige praksis og dine kunder.

—–

FAKTORER, DER SKAL ANVENDE, NÅR DU VALGER EN MASSAGE TABEL

Bredden af ​​massagesengen

Brikslængde og højde

Justerbare funktioner

Briksvægt

Vægtkapacitet

Skumtykkelse

Beklædning stilarter

Kvalitet

Pris

Materialesammensætning

Denne vejledning dækker hvert af disse overvejelser i dybden, med nogle forklaringer på, hvorfor hver variabel er vigtig.

I betragtning af tabellen bredde

Når du vælger en Massagebriks, er bredden ret vigtig. Først og fremmest vil du vælge en briks, der vil være egnet til at være vært for en bred vifte af forskellige kropstyper. Det er afgørende for din virksomheds succes, at dine kunder er komfortable uanset størrelse eller form, og briksbredde spiller en central rolle i dette.

Hvilke fordele er der ved at vælge den rigtige massagebriks

Som en æstetiker vil din egen højde også spille en rolle ved at bestemme den passende bredde på brikse. Hvis du selv er på kortere side, skal du vælge en mere smal briks omkring 28 tommer. For højere terapeuter bør du være i stand til at tolerere et bredere briks, hvilket også sikrer øget komfort for dine kunder; vælg en briks der er mellem 30 og 32 inches bredt. Til massagepraksis, hvor flere terapeuter kan dele en enkelt briks, kan som motoriserede massagestole lade sig hurtigt og nemt justere højden.

TABEL LENGDE OG HØJDE

Da dine kunder vil variere meget i forhold til deres egen højde, vil betragtning af længden af ​​din briks være af største betydning, når det kommer til at sikre deres optimale komfort. Størstedelen af ​​brikse kommer med en standardlængde på 73 tommer, som skal være egnet til de fleste højder. Hvis du har brug for et længere briks, skal du vælge en, der har en justerbar ansigtsvugge, som kan tilføje en ekstra 7-9 inches. Ikke mange mennesker ved det her! En god mulighed for ekstraordinære tilpasningsmuligheder er Pedra 4 Motor

I betragtning af omstillingsegenskaber af massagebriks

Mange Massagebrikse leveres med en række justerbare funktioner, der giver dig mulighed for yderligere at skræddersy briksoplevelsen til dine behov. En af de nøglefunktioner, der nu er inkluderet på de fleste tabeller, er evnen til at justere højden. Du vil finde dette særligt vigtigt, når det kommer til at kunne tilbyde en bred vifte af massagebehandlinger. For eksempel indeholder Lyon Massage Bed & Facial Treatment Table en række funktioner, der ville være ideelle til terapeuter, der regelmæssigt fokuserer på hoved-, nakke- og ansigtsmassage. Denne tabel har også et indbygget skab til dine massageforsyninger og massageudstyr.

At kunne justere højden er også en nøgle nødvendighed, hvis mere end én terapeut skal bruge briksen. Selvom du ikke deler din briks med andre terapeuter, kan du opleve, at det er muligt at justere højden, som er praktisk, når du arbejder med kunder, der har en række forskellige legemsdybder.

Generelt vil højdejusteringer på briksen kun tage et par minutter, især i betragtning af mekanismerne indbygget i moderne brikse. Justeringsknapper og trykregulatorer gør det muligt let at hæve og sænke et briksen en gang. Endnu bedre kan du simpelthen ikke gå galt med elektriske Massagebrikse, som dette motoriserede elektriske spa-behandlingsbriks.

EFTERLAD ET SVAR