Afhængigt af din geografiske region kan de skadedyr du møder være mildt irriterende, besværligt, eller dødeligt.

Der er mange klassifikationer af de farligste skadedyr i verden afhængigt af en matrixfaktor, som deres aggressivitet, dødelige bid, livsstil og tempo for reproduktion. Her giver vi dig vores TOP 11 farligste skadedyr i verden.

# 11. edderkopper

Edderkopper kan være yderst farlige, hvis du bor omkring ækvator. De mest giftige eksempler, der ligger i Australien og Sydamerika, er kendt for at kunne dræbe et menneske med en enkelt bid. Derfor går de ind under skadedyr, som må bekæmpes

Men selv i et land som Det Forenede Kongerige kan Skadedyrsbekæmpelse mod, edderkopper, på trods af ikke dødelige, forårsage alvorlige angreb på boliger, især i de større byer. Dette sker, fordi mennesker i store mængder er særligt gode til at tiltrække en edderkoppens bytte.

Edderkopper spiser kun om ethvert andet skadedyr, og et hjem er det perfekte skjulested for alt, hvad en edderkop gerne vil spise. Så generelt har vi tendens til at tiltrække og lade edderkopperne opdrætte i boligen, indtil det er for sent.

# 10. Hestebremser

Når det kommer til skadedyrsbekæmpelse, er hestebremser kan forårsage alvorlige problemer for landmændene. De er store og er aktive i løbet af dagen. Den kvindelige hest bremser drikker blod fra husdyr, og bidet kan meget ofte bære blodbårne sygdomme, som ikke kun kan få husdyr til at blive syge, men også inficere andre.

Hestebremser kan også gøre naturen meget ubehagelig for mennesker, da de ikke er så let at slippe af med i modsætning til den fælles husflyvning. Der er endda fra det antikke Grækenland, der fortæller, hvordan hestevlieger har tendens til at drive folk til vanvid.

# 9. Lopper er svære skadedyr at komme til livs

Skadedyrsbekæmpelse af lopper da der er parasitter – de er ikke kun yderst irriterende, men de lever også af blod fra mennesker og dyr. De kan bære sygdomme, de reproducerer ekstremt hurtigt (hver kvindelægger op til 2000 æg i deres levetid), og i store mængder kan de let forårsage anæmi til deres vært. Hvis du forlader ubevogtet længe nok, kan dit kæledyr bogstaveligt talt blive spist levende.

# 8. Termitter

Som lopper kan termitter vokse i antal ekstremt hurtigt. De er meget sociale skadedyre, de bor i kolonier og er berømte for deres non-stop spise. De spiser træ og forårsager alvorlige skader på strukturer hvert år.

Den værste del ved det er, at termitter ikke er nemme at få øje på, og hjemmeejere finder ud af, at der er problemer, kun når strukturen begynder at falde fra hinanden, derfor er det vigtigt at få bekæmpet disse skadedyr i tide.

# 7. Kissing Bug

Kissing bugs fik er et skadedyr som skal bekæmpes. De fik deres navn fra en sag hvor de slog læben af ​​en sovende person. Generelt er de som alle andre blodsugende skadedyrer – de er interesserede i dyr og mennesker. Den værste del om det er, at de også overfører en parasit kaldet trypanosoma cruzi.

Parasitten forårsager changa sygdom og sovesygdom, der begge kan være dødelige for mennesker og dræber 12.000 mennesker hvert år. Husdyr og kæledyr er lige så sårbare derfor er det en god ide at bekæmpe disse skadedyr.

# 6. Skadedyr skal bekæmpes fordi de kan være dødelige.

Det kæmpe japanske hornet er verdens største hornet. Ikke underligt Japan er ofte forbundet med gigantiske monstre. Dette stikkende skadedyr kan vokse op til 5 cm i længden. De er yderst giftige, hvilket svarer til 40 menneskelige dødsfald pr. År. Deres gift er i stand til at opløse organiske væv.

Ikke alene er de dødelige for mennesker, de kan også forårsage alvorlige problemer for biavlere, da det kæmpe japanske hornet byder på europæiske honningbier. Skadedyrsbekæmpelse er vigtig fordi de svarer til massemordere i skadedyrverdenen. De kan færdiggøre op til 40 honningbier på et minut.

EFTERLAD ET SVAR