Nøglen til at forhindre skader på banen er at sikre, at alle er med til at følge reglerne. Hvis dit barn nægter at overholde de regler, der er fastsat af en park, sætter de sig selv og andre i fare. Sørg derfor at de er gode til at lytte og ved at de skal være opmærksomme på dommere under spillet. Dagen bliver meget bedre, og alle vil have det godt.

Er de opmærksomme?

Nogle børn er mere opmærksomme, når det kommer til deres omgivelser end andre. Den bedste færdighed, du kan have i paintball i tørring, er altid at være fokuseret og opmærksom på, hvad der foregår omkring dig. Hvis du ikke gør det, får du ramt, og du vil ikke vare længe i spil. Heldigvis er dette en evne, som den slags bliver forbedret, uanset hvilket niveau de er på. Dette er et andet spørgsmål at spørge dig selv, når du bestemmer, om dit barn er berettiget.

Hvad skal vælge af forskellige aktiviteter til din polterabend

Er de konkurrencedygtige af naturen?

Paintballers er nogle af de mest lidenskabelige konkurrenter i enhver sport. Selv på begynderniveauet kan spil blive følelsesmæssige, når spillerne ønsker at vinde. Hvis dit barn har en konkurrencedygtig karakter, er det bedst at sætte sine forventninger. Der bliver dage, hvor de fungerer godt og stadig taber, og der er ingen grund til at blive forstyrret. I sidste ende. du kan lære dem, at det kun er et spil, og de kan få chancen for at vinde på en anden dag. En ting du kan være sikker på er, at spil altid vil være retfærdigt. Ufrivillige dommere vil altid være på banen og være opmærksomme på at se hver spiller.

Skoleaktivitetsdage ud er i stor efterspørgsel i juni og juli. Nogle af de mest populære dage er paintball, lasertag og Splatmaster.

Bedlam Paintball er nummer én paintball udbyder, når det kommer til at arrangere en dag ud for skolegrupper. Vi afholder regelmæssigt paintball-, lasertag- og Splatmaster-arrangementer for skoleelever i alderen 8+ år. Bedlam er kendt for sine realistiske, specialbyggede paintball-spilzoner og fantasifulde spilscenarier, der transporterer dig ind i en anden verden – et filmlignende paintballing scenario, hvor du er både direktør og stjerne.

Se hvad der er er så sjovt ved paintball tørring

Bedlams skole paintball og lasertag programmer er omhyggeligt planlagt til at passe pædagogernes og forældres tidsplaner, med hele udflugten (herunder rejsetid til og fra skolen) foregår indenfor standard skoletimer. Alle sikkerheds- og spiludstyr er til rådighed.

Bedlam har et veletableret ry som Storbritanniens førende paintball-udbyder, og vores strenge standarder har sikret en upåklagelig sikkerhedsopgørelse. Vores state-of-the-art faciliteter er rene og rummelige og vi holder alt vores udstyr omhyggeligt vedligeholdt.

For mere information om alle de produkter, vi tilbyder, klik blot på nedenstående links

EFTERLAD ET SVAR